Caz șocant! Un bărbat beat a ajuns pe masa unui măcelar după ce a fost confundat cu un porc

Potrivit portalului de știri "Vocea Țăranului", ieri în satul Pănășești a avut loc un caz fără precedent, care a băgat în spărieți toate satele din îmrejurime. Întâmplarea a avut loc ieri seara, în jurul orei 23.00, când Vasile Bețivu se întorcea de la cârciumă într-o stare de ebrietare atât de avansată, încât îți părea că merge un porc pe drum. 

Martorii care l-au văzut la acea oră așa și au declarat polițistului din sat: " Mă întorceam de la nănașu-meu când am auzit în spatele meu un grohăit de animal sălbatic, am întors privirea și era cât pe ce să fac pe mine de spaima care m-a cuprins la văzul unei astfel de creaturi nepământești. Semăna mai mult a porc, decât a om, un fel de omoporc sălbatic cu ochii tulburi, asemenea tulburelului pe care obișnuiesc să-l beau la fiecare masă. Nu am ezitat mult, că am început s-o iau la fugă printre porumbul de la marginea cărării, iar foșnetul tulpinilor călcate de picioarele mele mă făceau să fug și mai tare. Ajuns acasă am dat repede un telefon măcelarului din sat, ca să mă ajute să prindem pocitania de creatură nebuloasă, împreună cu încă câțiva prieteni de-ai mei, ca mai apoi să-l dăm la carne. După lungi ore de vânătoare și chin am prins porcul, iar abia în dimineața următoare, când am intrat în văgăuna măcelarului, am realizat cu toții că porcul era de fapt vecinu meu Ion Bețivu".

În rezultat, pe numele lui Ion Bețívu o fost intentat un dosar penal pentru huliganism porcesc de gravitate înaltă, iar sătenii care au fost martorii incidentului se află acum la spitalul de psihiatrie din Bălți unde urmează să treacă un curs de lecuire și restabilire psihică.

Autor parodie: Dumitru
Mai nouă Mai veche

Formular de contact