Zeci de pitipoance au protestat astazi in fata cladirii SHS fata de vremea rece de afara

Câteva zeci de pițipoance s-au adunat astăzi în fața clădirii Serviciului Hidrometeorologic de Stat pentru a-și arăta nemulțumirea față de temperaturile scăzute și vremea mohorâtă de afară, asta după ce meteorologii au emis cod galben de ploi pentru toată săptămâna și au anunțat temperaturi de maxim 7 grade Celsius pe întreg teritoriul țării.

Pițipoancele prezente la protest au argumentat nemulțumirea lor prin faptul că din cauza vremii reci sunt nevoite să treacă la îmbrăcămintea de toamnă ceea ce le afectează iremediabil stilul vestimentar.

„Am încercat să ies în fustă mini afară şi am crezut că îngheţ. Am fost nevoită să-mi iau pantaloni ca să ies la o cafea cu prietenele la Tucano Coffee. Nu s-a uitat nici dracu’ la mine, am plecat plângând spre casă. Din cauza vremii de afara n-am fost nici la ore, căci fără fustă nu e nici un sens să pierd timpul în zadar la școală", s-a plâns o pițipoancă prezentă și ea la protest echipei noastre de jurnaliști.

Pe lângă renunţarea la fustele mini, piţipoancele au reale probleme şi în a-şi expune decolteul când ies la plimbare. „Azi n-a întors nimeni capul după mine pe stradă. Degeaba am silicoane, dacă nu le vede nimeni! O să emigrez într-o ţară în care este cald tot timpul anului”, a  mai declarat o altă pițipoancă.

Pițipoancele au scandat în jur de trei ore în fața SHS cerând creșterea imediată a temperaturilor și restabilirea în drepturi a vremii calde de odinioară, în caz contrar vor organiza proteste noi de amploare la care vor participa și mai multe pițipoance din Republica Moldova.

Autor pamflet: George Niculescu
Mai nouă Mai veche

Formular de contact