Barbatii moldoveni refuza sa-si cumpere iPad Mini din cauza prejudecatilor

Revista Business Insider din Marea Britanie a realizat recent un top a țărilor unde s-au înregistrat cele mai mici vânzări de iPad Mini pe cap de locuitor. Potrivit sursei citate bărbații moldoveni se află în topul bărbaților din întraga lume care refuză să-și cumpere iPad Mini, nu din cauza banilor sau lipsei de interes față de acest model, ci din cauza prejudecăților, moldovenii preferând ceva mai mare și mai arătos, căci după părerea lor, mărimea contează. 

Imediat după apariția acestei știri pe presa internațională redactorii noștri împreună cu experți sociologi din Marea Britanie au realizat un sondaj de opinie, rezultatele căruia au scos la iveală motivul real pentru care bărbații moldoveni refuză să-și cumpere iPad Mini. 

Potrivit sondajului nouă din zece respondenți au răspuns că sunt convinși că pentru femei mărimea într-adevăr contează și că o femeie este în stare să judece puterea bărbătească după mărimea iPad-ului pe care-l dețin, adică bărbații posesori de iPad Mini au și sub pantaloni totul mini. Doar un bărbat din cei zece intervievați a răspuns că nu se complexează deloc pe seama iPad-ului Mini, ba deopotrivă este mândru că este unul din puținii moldoveni ce posedă acestă tabletă, dar totuși recunoaște că după procurarea tabletei mini succesul la femei s-a micșorat simțiitor, iar prietenii au început să facă glume pe seama lui.

Sondajul scoate la iveală și motivele pentru care automobilele Mini Cooper și de tip Minivan nu au avut niciodată succes pe piața din Republica Moldova, iar mașinile de teren înregistrează și în prezent o mare popularitate în rândul bărbaților moldoveni.

Autor pamflet: Mircea Ducariu
Mai nouă Mai veche

Formular de contact