NASA confirmă: La protestul organizat de Șor au participat 3789 de persoane

imagine: ziarul de garda

Un comunicat oferit către de Agenția Spațială Americană autorităților din Moldova confirmă informația neoficială a SIS, potrivit căreia la protestul organizat de Șor de astăzi au participat în jur de 4000 de persoane.

O imagine protestului a fost capturată cu ajutorul noului satelit NPP care călătorește pe o orbită de sincron solară, astfel că fiecare imagine cu Terra surprinsă de acesta este făcută la aproximativ aceeaşi oră locală, ce asigură condiţii de iluminare similare de-a lungul întregii planete. Acest lucru permite oamenilor de ştiinţă să numere cu o precizie ideală persoanele aflate într-o aglomerație la cca 900 km.


19 ingineri NASA au cercetat în mai puțin de 2 ore imaginile surprinse în timpul petrecerii protestului, iar concluzia a fost una în favoarea celor de la SIS.

Așadar, potrivit NASA, la protestul organizat de Șor au participat 3789 de persoane, au fost folosite 1227 steaguri tricolore de mărime medie și mijlocie, 23 steaguri tricolore mari și 34 de pancarte cu lozinci.

Articol pamflet.

Lasă un comentariu

Mai nouă Mai veche

Formular de contact