Ghinion sau noroc? Un moldovean a fost inclus peste noapte în lista Forbes

Un contabil de la o fabrică de reciclare a cartonului din Chisinău nu a pus o virgulă acolo unde se cerea atunci când calcula salariile muncitorilor astfel  că, electricianul Vasile Norocosu, sau Moș Vasile cum îl numesc colegii de serviciu, a nimerit în lista Forbes, ca fiind unul din cei mai bogați oameni din lume. 

Chiar dacă Moș Vasile s-a bucurat de o asemenea faimă nu mai mult de 24 de ore, colegii de serviciu și rudele nu au întârziat să-l felicite cu un asemenea progres financiar. Contabilul, Loredana Ghinionu și-a recunoscut vina și îndată ce jurnaliștii de la Forbes au aflat că este vorba despre o greșeală mecanică, l-au scos pe Moș Vasile din lista celor mai bogați, nu înainte de al felicita cu acestă ocazie, chiar dacă a fost vorba de o greșeală.
Moș Vasile susține că a fost contactat de mai mulți miliardari din lume, îndată ce a fost introdus în lista Forbes și că a primit o mulțime de felicitări, chiar și de la miliardarul Bill Gates.
"Nuștiu ce e Forbes, sunt un simpu electrician fără de studii, știu doar faza și zero, am lucrat toată viața electrician și cred că am meritat să fiu și eu în lista aia despre care vorbiți, chiar dacă nu înțeleg ce înseamnă, dar din auzite știu că e ceva demn și nu oricine poate să obțină ceea ce am obținut eu. Îi mulțumesc doamnei Ghinionu că mi-a oferit așa o onoare, și sper ca pe viitor să mai greșească locul virgulei atunci când calculează salariile muncitorilor", a declarat Moș Vasile într-un interviu acordat revistei Forbes.

Lasă un comentariu

Mai nouă Mai veche

Formular de contact