Explozie de prețuri la o piață din Chișinău! Până în prezent nici un grup terorist nu a revendicat atacul

O explozie de prețuri s-a produs în acestă dimineață la o piață comercială din capitală. Deflagrația a fost atât de puternică, încât o bună parte din cumpărătorii ce se aflau în acel moment prin apropiere s-au pomenit cu buzunarele și portmoneele goale, iar unele au fost chiar distruse complet. Explozia nu a fost, deocamdată, revendicată de nimeni.

Potrivit oamenilor legii, explozia de prețuri a fost provocată de comercianții de legume și fructe, care au mărit prețurile, aproape de două ori. Seceta e de vina, spun comercianții. Din cauza pamânturilor pârjolite roada este slabă, iar pierderile - mari. Ca să umpli o pungă cu produse alimentare, trebuie mai întâi să-ți numeri banii, întrucât atât legumele, cât și carnea, lactatale și uleiul s-au scumpit.

"Luam micul dejun acasă. Apartamentul nostru se află la 200 de metri distanţă de piață. Am auzit explozia de prețuri şi am crezut că este vorba despre nişte alunecări de teren. Dar apoi am văzut ambulanţele, iar când am ajuns la fața locului am văzut şi persoanele rănite la buzunare", a declarat un bărbat, martor celor întâmplate.

La moment victimele se află în afara oricărui pericol, însă există nevoie de timp până la următorul salariu sau pensie, pentru ca paguba materială provocată de explozie să fie recuperată.

Autor parodie: Gicu
Mai nouă Mai veche

Formular de contact