Savantii romani au descoperit elixirul bătranetii: Iata femeia de 25 de ani care arata de 78!


Succes de proporții în comunitatea științifică românească, după ce savanții de la Institutul pentru Combaterea și Eradicarea Tinereţii au descoperit elixirul bătrâneții, un produs care va fi lansat pe piață cel târziu în 2013 sub formă de gel, dar și de pastile sau siropuri, relatează trombon.ro.


Produsul se anunță a fi unul revoluționar care promite o îmbătrânire rapidă, nedureroasă, în doar câteva luni de folosire regulată a elixirului. 

Potrivit declarațiilor savanților români, elixirul conține o substanță care scurtează perioada de tinerețe și arde toate etapele până la maturizarea totală a organismului: îmbătrânirea. Substanța minune pătrunde în celulele din organism și le uzează foarte rapid, eliminând orice posibilitate de reciclare a acestora și, implicit, de reîntinerire a organismului. "Utilizatorii nu trebuie sa se sperie, organismul nu va reîntineri dacă se întrerupe tratamentul", a declarat cercetătorul român, Vasile Cuescu, doctorant în studiul efctelor nocive ale tinereții pe parcursul vieții.

Efecte mai rapide se pot obține dacă produsul este folosit constant timp de o jumătate de an. Alcoolul, lipsa somnului și fumatul sunt chiar recomandate în perioada tratamentului.


Mai nouă Mai veche

Formular de contact