Politia avertizeaza femeile care se imbraca subtire sa nu doarma noaptea in zapada


Politia Capitalei a emis un avertisment catre femeile care se imbraca subtire, respectiv in fuste mini, rochii, colanti si geci subtiri, sa nu doarma noaptea pe strada, in zapada, pericolul de hipotermie fiind extrem de ridicat in aceasta perioada.

Seful Politiei Capitalei a declarat ca avertismentul se adreseaza si femeilor care consuma alcool si obisnuiesc sa mearga in cluburi. "Politistii gasesc in fiecare noapte cate 20-30 de femei care dorm pe marginea drumului, pe trotuare, dupa ce au consumat alcool. Majoritatea sunt imbracate in rochii sau colanti", a declarat Ion Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei.

Medicii au recomandat moldovencelor sa poarte dresuri pe sub pantaloni si sa se incalte numai cu cizme imblanite. "Se stie ca femeile moldovence sunt foarte cochete, ele vor sa fie sexy si la -20 de grade, insa exista un real pericol de hipotermie in aceasta perioada", a declarat medicul Aurel Minciconpinschi.

Studiile au aratat ca 2 din 3 moldovence care locuiesc la oras, cu varstele cuprinse intre 15 si 56 de ani, obisnuiesc sa iasa regulat in cluburi, imbracate sumar. Sondajele au mai aratat ca doar cateva dintre reusesc sa ajunga sa doarma acasa.


Mai nouă Mai veche

Formular de contact