Invenție! În curând "Martorii lui Iehova" vor putea fi detectați prin senzori ultra-religioși

O companie chineză producătoare de microelectronică a inventat un prototip al unui senzor care reacționează  la diferite convingeri religioase și anunță stăpânul de îndată ce, "Martorii lui Iehova" se aproprie de ușa casei sale. Această idee le-a venit fondatorilor companiei deoarece, susțin ei, există multe situații în care oamenii nu sunt bucuroși să-i vadă pe cei de la "Martorii lui Iehova" și să le asculte convingerile religioase. Asta deoarece, acești reprezentanți religioși au obiceiul neplăcut să bată la ușa oamenilor pentru a le insufla diverse idei de convingeri iehoviste. Oricine care își va instala la ușă senzorul dat, va fi imediat anunțat despre faptul că, de ușă se aproprie oameni cu convingeri religioase diferite, de-ale sale, astfel că, va ști când și cu-i să-i deschidă ușa. 
Inventatorii au explicat cum funcționează senzorul, însă nu au dat multe detalii. Un lucru însă este cunoscut, senzorul conține în sine o programă ultramodernă, care poate distinge îmbrăcămintea omului, culoarea hainelor și obiectele din mâna persoanei, iar dat fiind faptul că, toți "Martorii lui Iehova" se îmbracă la fel, programul îi identifică imediat după felul în care sunt îmbrăcați și ce duc în mână. 
Modul în care senzorul detectează convingerile religioase nu este încă cunoscut și va rămâne pentru mult timp secret, au anunțat cei de la compania respectivă.

Lasă un comentariu

Mai nouă Mai veche

Formular de contact