Angajat al Grădinei Zoologice ofensat de un tigru

fotocapture: www.weheartit.com
Un angajat al grădinei zoologice din capitală susține că a fost ofensat de un tigru, în momentul în care îi aducea hrana zilnică. El crede că tigrul nu a fost satisfăcut de hrana pe care i-a adus-o și enervat peste măsură, a rostit o înjurătură în limba română. Angajatul a refuzat să recunoască despre ce fel de înjurătură merge vorba. La moment, angajatul se află în secția psihoterapie al spitalului nr. 1 din Chișinău. Medicii psihoterapeuți susțin că pacientul este sănătos și nu are dereglări psihice, iar starea lui este normală.
Mai mulți experți zoologi din Moldova și de peste hotare s-au deplasat la Grădina Zoo pentru a se întâlni cu tigrul cu pricina. Ei vor supune animalul unor investigații, experimente și cercetări medicale pentru a afla cât mai multe despre schimbările în creierul tigrului, care au avut loc în ultima perioadă, precum și vor încerca să afle cum a fost posibil ca tigrul să învețe graiul uman.
Astăzi vor sosi și experți de la National Geographic, care nu cred în cele întâmplate, însă totuși vor să se întâlnească cu acest tigru pentru a exclude oricare dubii în privința acestui caz.

Lasă un comentariu

Mai nouă Mai veche

Formular de contact