Accident rutier în beciurile de la Cricova la intersecția străzilor Cabernet cu Sauvignon

Un accident rutier s-a produs în această dimineață în beciurile de la Cricova, la intersecția străzilor Cabernet cu Sauvignon. Potrivit poliției rutiere automobilul de marca Volvo deplasându-se cu viteză excesivă, cca 10 km/h, nu a cedat trecerea unui taxi tamponându-se violent în acesta. Din fericire șoferii nu au avut de suferit, în schimb au fost distruse în jur de 250 sticle de vin de colecție, printre care zeci de sticle de vin de clasa premium ce îi aparțin lui Vladimir Putin.

Șoferul automobilului Volvo spune că se deplasa cu viteza regulamentara pe strada Cabernet. Din cauza că la intersecția cu Sauvignon nu există nici un semn care să indice că el trebuie să cedeze trecerea, acesta nu a încetinit, lovind violent taxiul.

Locatarii din zona se plâng că din cauza lipsei indicatoarelor de pe acesta intersecție se produc des asemenea accidente.

Îndată după producerea accidentului rutier serviciul de presă al MAI a anunțat că în zilele de weekend vor fi antrenați mai multți agenți de circulație în beciurile de la Cricova pentru a face față fluxului mare de trafic.

Autor parodie: Gicu Petrescu


Mai nouă Mai veche

Formular de contact