Poza zilei: Vlad Plahotniuc în prim plan cu celebrii actori George Clooney și Brad Pitt

Atacurile raider l-au făcut renumit pe Vlad Plahotniuc, nu numai în Moldova, dar și în Stalele Unite ale Americii. Cel puțin așa reiese dintr-o poză făcută în timpul filmărilor unui nou film din cadrul legendarului  trio "Ocean's Eleven", cel are ca regizor pe renumitul Steven Soderbergh. 

Imaginea în care Vlad Plahotniuc a fost surprins în prim cadru cu celebrii actori George Clooney și Brad Pitt a fost ținută în secret de mai bine de un an, iar odată ieșită la iveală a reușit să atragă deja atenția întregii opinii publice.

Potrivit unei informații anonime, Vlad Plahotniuc a participat în mod secret la fimările filmului drept expert în atacuri raider, deoarece noua peliculă va avea un scenariu bazat pe un atac raider asupra unei bănci din SUA, iar George Clooney va juca rolul lui Plahotniuc în noua producție. 

În imagine se vede foarte clar cum George Clooney și Brad Pitt sunt entuziasmați despre felul în care Vlad Plahotniuc își dezvăluie experiența în atacurile raider întreprinse în Republica Moldova. Potrivit persoanei care a făcut poza, în acel moment Plahotniuc le explica celebrilor actori cum are loc un atac raider și cum să ascunzi participarea într-un atac raider, astfel rămânând în umbră.

Contactat de redactorii noștri, Vlad Plahotniuc nu a răspuns la telefon pentru a comenta apariția sa misterioasă în poza apărută recent pe internet.

Autor parodie: Micul
Mai nouă Mai veche

Formular de contact