Animal Planet vine în Moldova să filmeze un documentar despre viața sălbatică a gopilor

Potrivit ziarului britanic "Discover Wildlife", postul de televiziune documentar "Animal Planet" intențíonează în vara anului următor să filmeze un documentar despre viața sălbatică a gopilor din Moldova, în cadrul proiectului televizat, "În adâncurile sălbăticiei".

Potrivit producătorului Animal Planet, Steve Parker, pentru prima dată în cariera sa,  creatorii filmului documentar vor încerca să pătrundă în universul acestor creaturi pentru a le observa structura socială în cele mai mici detalii. Documentarul va fi filmat în cadre foarte strânse, ținând să dezvăluie cum se desfășoară viața sălbatică a gopului în sectorul Ciocana din capitală, când duci un asemenea mod de viață neobișnuit.

Documentarul se va numi Ciudații Pământului în care vor fi dezvăluite comportamentele cele mai ciudate și "nepământene" observate vreodată în regnul animal. De la creaturi care obișnuiesc să stea mai toată ziua într-o poziție, asemeni broaștei de baltă, până la gopi îmbrăcați în haine sportive " Adidas" de o originalitate îndoielnică, acest documentar va acoperi toată gama bizarului din lumea animală.

"În lumea naturală a gopului, există o singură regulă: mănâncă semințe sau ți le va mânca altcineva''. În acest nou documentar, îți prezentăm gopii care se califică fără dubii în categoria animalelor cu instinct nativ de molatic. Fie că trândăvește singur sau în grup, folosindu-și "inteligența sau forța", aceste creaturi sunt construite pentru a mânca semințe de floarea soarelui și ucide orice altă creatură care are neșansa de a le ieși în cale", a declarat Steve Parker în cadrul interviului oferit pentru ziarul "Discover Wildlife".

Autor parodie: Nicu
Mai nouă Mai veche

Formular de contact