Mickey Mouse a rămas plăcut surprins de vizita lui Plahotniuc la Disneyland

După ce redactorii noștri au intrat în posesia unei fotografii compromițătoare și scandaloase (vezi aici despre ce merge vorba), care a demascat întru totul scopul vizitei prim-vice președintelui Parlamentului, Vlad Plahotniuc în SUA, redacția Zona Liberă a primit niște informații secrete, care au adus la iveală încă un detaliu din vizita sa în SUA.

Potrivit informațiilor obținute, în cadrul vizitei sale de "lucru" în SUA, pe lângă întâlnirile oficiale cu rerezentanți ai Departamentului de Stat, Congresului SUA și ai administrației locale americane, Vlad Plahotniuc a vizitat și locația renumită Disneyland, unde, profitând de ocazie s-a întâlnit cu eroii desenelor animate, a făcut poze și a discutat pe diferite teme, care deocamdată au rămas pentru noi un mister.

Contactat de redactorii noștri, Mickey Mouse a declarat că discuția purtată cu prim-vice președintele Parlamentului a fost una reușită și benefică atât pentru Republica Moldova, cât și pentru SUA. Principala temă abordată a fost cea legată de acordarea licenței postului tv, PRIME, pentru difuzarea desenelor animate cu principalii eroi Disneyland, iar pe locul doi, ca temă de discuție sa aflat corupția și sărăcia cu care se confruntă Moldova. 

La despărțite, Vlad Plahotniuc nu a ezitat să-l invite pe Mickey Mouse în Republica Moldova, la care acesta a acceptat cu plăcere invitația, declarând că așteaptă cu nerăbdare să viziteze Moldova pentru a intra mai aprofundat în esența problemelor cu care se confruntă țara.

Autor parodie: Mihai 
Mai nouă Mai veche

Formular de contact