Specialiștii NASA confirmă: La marșul unirii au participat 7876 de persoane

Un comunicat oferit către de Agenția Spațială Americană autorităților din Moldova confirmă informația neoficială a SIS, potrivit căreia la marșul unionist de ieri au participat în jur de 8000 de persoane.

O imagine a marșului unionist a fost capturată cu ajutorul noului satelit NPP care călătorește pe o orbită de sincron solară, astfel că fiecare imagine cu Terra surprinsă de acesta este făcută la aproximativ aceeaşi oră locală, ce asigură condiţii de iluminare similare de-a lungul întregii planete. Acest lucru permite oamenilor de ştiinţă să numere cu o precizie ideală persoanele aflate într-o aglomerație la cca 900 km.

19 ingineri NASA au cercetat în mai puțin de 24 h imaginile surprinse în timpul petrecerii marșului unionist, iar concluzia a fost una în favoarea celor de la SIS.

Așadar, potrivit NASA, la marșul unionist de ieri au participat 7876 de persoane, au fost folosite 1227 steaguri tricolore de mărime medie și mijlocie, 23 steaguri tricolore mari, 22 steaguri ale Uniunii Europene și 34 de pancarte cu lozinci.

Autor parodie: Nicolae Volcks

Mai nouă Mai veche

Formular de contact