Scene de "groază" la Piața Centrală! Șelin i-a lăsat pe comercianți fără ouă

Astăzi majoritatea vânzătorilor de ouă de la piața centrală s-au făcut nevoiți să plece mai devreme acasă, motivul fiind unul pe cât de straniu, pe atât de așteptat. 

După spusele comercianților, un oarecare Șelin i-a lăsat fără de ouă în mai puțin de o oră. Acesta, împreună cu câteva persoane necunoscute au invadat piața centrală și au năvălit asupra tarabelor vânzătorilor ce comercializau ouă. 

Adevăratul haos a început după ce chișinăuenii veniți și ei în piață la cumpărături, au realizat cu indignare faptul că au fost cumpărate toate ouăle din piață, iar vânzătorii rămași fără de ouă se grăbeau să-și strângă tarabele și să plece spre casă, mulțumiți de faptul că și-au vândut marfa într-un timp atât de restrâns. 

Iată declarația unui vânzător mulțumit de cele întâmplate: "Sunt fericit că am rămas fără ouă și că pot pleca acasă la familie mai devreme decât în zilele obișnuite. Chiar dacă voi avea nevoie de timp să-mi recuperez ouăle ca să ies din nou în piață, sunt mulțumit, și habar nu am cine este acest domn Șelin și la ce-i trebuiesc ouăle noastre. Îmi pare rău pentru oamenii care nu au mai găsit ouă astăzi, dar sunt convins că-mi voi expune ouăle la vânzare cel târziu sâmbătă".

O primă versiune a celor întâmplate este că Șelin se pregătește de manifestațiile unioniste de la sfârșitul săptămânii, arma principală a grupării sale fiind oul, care este un foarte bun instrument de încingere a spiritelor în mâna celui, care știe să se folosească de el cu demnitate.

autor parodie: Van Ivan
Mai nouă Mai veche

Formular de contact