SONDAJ! 70 % dintre călătorii RTEC nu cred în magia "Rexona"

Potrivit unui sondaj de opinie realizat la comanda Agenției Naționale în Sănătate Publică din Moldova, șapte din zece chișinăuieni care folosesc serviciile Regiei Transport Electric nu cred în puterea magică a deodorantului "Rexona", și doar trei din zece declară că ar renunța mai degrabă la activitatea sexuală, decât la folosirea deodorantului.

Mai mult ca atât, trei din cei șapte care nu cred în deodorante, au declarat că foloesc dușul doar o singura dată pe săptămîna și că ar renunța definitiv la acest moft capitalist dacă s-ar inventa vreo pastilă care să inhibe procesul de transpirație.

La întrebarea, "De ce nu folosiți un deodorant?", majoritatea respondenților, din cei 70% intervievați, au răspuns că nu văd nici un sens în folosirea deodorantelor, atâta timp cât nu se spală, iar două persoane din cinci țin să creadă mai degrabă în puterea ''rapănului'', decât în folosirea dușului regulat. Ei sunt ferm convinși că "rapănul'' în cantități enorme protejează pielea de razele ultraviolete și infraroșii, cât și de țânțari și alte insecte iritante.

Efectuarea sondajului a avut ca scop de bază identificarea cauzei mirosurilor neplăcute din transportul public comun și găsirea soluțiilor pentru combaterea acestui fenomen răspândit, mai ales în capitală.

Sondajul de opinie a fost realizat pe un eșantion multi-stratificat probabilist, de 10 000 de  persoane, cu vârsta cuprinsă între 25 și 70 ani, și are o marjă de eroare de plus/minus 1,5 % la o probabilitate de 98 %. Cercetarea sociologică a fost realizată în perioadă 21 - 24 august, beneficiar fiind ANSP.

Atenție! Nu preluați articolul dat, căci nu reprezintă decât o parodie

Autor parodie: Ion Purice

Mai nouă Mai veche

Formular de contact