Autoritatile ii sfatuiesc pe oameni sa nu manance zapada galbena


In ciuda freneziei generale cauzate de chestiile albe si pufoase care cad din cer si se pun pe jos, autoritatile ii sfatuiesc pe oameni sa nu se lase impresionati de ninsoare si sa se arate circumspecti fata de orice contact pe care zapada incearca sa-l realizeze cu ei.
Astfel, potrivit Comandamentului General de Iarba cetatenii trebuie sa se supuna unui set simplu de reguli de bun-simt pe toata durata anotimpului rece, in caz contrariu riscand sa fie amendati cu sume cuprinse intre un caltabos si un porc si jumatate.
1. Orice copil lasat nesupravegeheat afara in frig, peste noapte, va fi considerat abandonat, va fi ridicat de pe strada si distrus.
2. Asocierea a mai mult de trei persoane in jurul unui tomberon de gunoi in flacari, in scopul incalzirii, este strict interzisa.
3. Hranirea sau deranjarea in orice fel a pinguinilor, focilor si ursilor polari este strict interzisa.
4. Desi nu interzic practica in totalitate, autoritatile sfatuiesc oamenii sa nu manance zapada galbena sau turturi rosii din diverse motive neprecizate.
5. Gazduirea unui ler in casa pe timpul zilei este strict interzisa. Gazduriea a doi leri este considerata fapta penala si se pedepseste cu inchisoarea cu suspendare.
6. Moartea prin hipotermie in timpul orelor de program este strict interzisa si de-a dreptul imorala.
7. In cazul epuizarii totale a alimentelor, canibalismul se va limita la regiunea dorsala a torsoului uman.
8. Orice tentativa non-comerciala de nudism va fi tratata cu intreaga asprime a legii, vinovatii urmand sa fie trimisi la racoare.

Mai nouă Mai veche

Formular de contact